Finalisten clubkampioenschap bekend

Gepubliceerd op 30 augustus 2024 om 11:07

Na een spannende 8e finale werd donderdagavond de halve finale gespeeld.

Gerard Buijs was veel te sterk voor Han van de Berg die niet in de partij kon komen. Gerard was op weg naar een super partij van rond de 14 beurten maar had toch nog 22 beurten nodig om zijn laatste paar punten bij elkaar te spelen.

De andere halve finale partij ging tussen de grote titelkandidaat Stefan Hoen en Frans Thijssen. Stefan ging als een speer van start met o.a. een serie van 51 en had in 4 beurten al de helft van zijn 170 te maken caramboles. Frans heeft dit kampioenschap al een paar keer laten zien nergens van onder de indruk te raken en speelde onverstoord zijn eigen spel verder. Met constant scoren kwam hij volledig terug in de wedstrijd en zag het er naar uit dat hij voor een verrassing ging zorgen. Stefan tikte echter met series van 34 en 23 zijn laatste caramboles bij elkaar en Frans kwam er (slechts) 5 tekort.

Zondag gaan Frans en Han uitmaken wie 3e en 4e wordt en daarna spelen Stefan en Gerard de finale.

Wij hopen op veel belangstelling zoals we reeds bij alle wedstrijden hebben gehad. Het wordt warm maar in het Home is er airco en voor de voetballiefhebbers hebben we Feyenoord-Ajax afgelast….

We beginnen om 13.30 uur.